İçeriğe git
Siber Radyo
50%
SIBERDEYIZLAUNCHER YAYINLANDI
zamparatyson

METHOD [GÜNCEL] VALORANT MAİLİ HESAP CEKME METHOD 2026

58 | 0 | 3

1- İlk olarak Google sekmeleri olarak normal kendi hesabınız açık olcak ve gizli sekme açıcaksınız.

2- Gizli sekmede https://support-valorant.riotgames.com/hc/tr siteye girin.

3- Sağ Üstten giriş yap diyip giriş yapıyoruz

4- Giriş yaptıktan sonra destek anasayfasına atıcak bizi ardından Ctrl+U tuşuna basıyoruz.

5- Sekme açılıcak oradan Ctrl+F yapıyoruz ve @ işaretini aratıyoruz 9 tane bulucak sonuncu @ işaretli olanda

hesabın maili olucaktır bunu bir yere kaydediyoruz.Örnek: https://prnt.sc/Qfg453uW8pEX

6- İlk maili aldıktan sonra adamın mailinin ismiyle aynı olucak şekilde yopmail hesabı açıyoruz.

Yopmail sitesine girdiğinizde direk mailin ismini yazdığınızda aynısını oluşturacaktır.

Örnek: [email protected] adamın maili olsun biz tayron@yopmail şeklinde açıcaz

7- Mailide açtıktan sonra Gizli sekmeden çıkıp Ana google hesabınızda sekmeye dönüp explorant adlı siteye kayıt oluyorsunuz ve hesap açıyorsunuz.

8- Daha sonra buraya add account basıp valorant hesabına girip giriş yapıyorsunuz.

9- Burada hesabın önemli bilgileri ayağınızın altında olucak.

10- Şimdi tekrardan https://support-valorant.riotgames.com/hc/tr siteye giriyorsunuz ama giriş yapmıyoruz bu sefer.

11- Valorant desteğin anasayfasındaki BİLET GÖNDER e basıyoruz ve Hesap kurtarmayı seçiyoruz.

12- Açılan sekmede size sorular sorulucak bunları explorant aracılığı ile kolayca cevaplayacağız.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------

1 - Soru - E-POSTA ADRESİ - Cevap : Açtığınız Yopmail mailini giriyoruz

2 - Soru - SUNUCU - Cevap : Türkiye [exploranttaki ülke olcak eğer başka ülkeyse o ülkenin dilinde yazmanız gerekiyor.]

3 - Soru - HESABINA ERİŞİMİNİ NASIL KAYBETTİN? - Cevap : Hacklenmiş Tehlikeye düşmüş Hesap seçeneğine tıklıyoruz.

4 - Soru - GİRİŞ YAPMA ADI (KULLANICI ADI): - Cevap : Hesabın Giriş Yapılan Kullanıcı Adını Yazıyoruz

5 - Soru - Riot İsmi Yani Oyun içi isim Örnek (valorant#TR1) - Cevap : Hesabın Oyun içi ismini etiketli şeklinde giriyoruz

6 - Soru - KURTARMA İŞLEMİNİ HANGİ E-POSTA ADRESİYLE GERÇEKLEŞTİRMEK İSTERSİN? Cevap : Tekrardan Açtığınız Yopmail Mailini yazıyoruz

7 - Soru - DOĞUM TARİHİ - Cevap : Bunu Sallayabilirsiniz / Genelde 2003 - 2005 Arası ya da kesin cevap istiyorsanız orion check atın.

8 - Soru - HESABA ERİŞEBİLDİĞİN SON TARİH NE (ÖRN. 1 AĞUSTOS 2019)? - Cevap : Full Capturede Mevcut Olan Son giriş tarihini yazıyoruz Gün Ay Yıl şeklinde

9 - Soru - BU HESABI KİM OLUŞTURDU? - Cevap : Ben kendim oluşturdum.

10 - Soru - HESAPLA İLİŞKİLENDİRİLMİŞ OLABİLECEK TÜM E-POSTA ADRESLERİNİ YAZ. - Cevap : Adamın ilk mailini yazıyoruz

11 - Soru - ERİŞEBİLDİĞİN HESAPLA İLİŞKİLENDİRİLMİŞ TÜM E-POSTA ADRESLERİNİ YAZ. - Cevap : Hesabımdaki hiçbir maile erişemiyorum diyeceğiz

12 - Soru - HESABIN OLUŞTURULDUĞU TARİH (ÖRN. 20 AĞUSTOS 2019) - Cevap : Explorantdan Hesaba Girdiğimizde kayıt tarihi yazıyor onu yazacağız

13 - Soru - HESABIN OLUŞTURULDUĞU YER (ŞEHİR, ÜLKE). - Cevap : Türkiye [Şehri sakın sallamayın yanlış çıkabilir.]

14 - Soru - BU HESAPTA BAŞKA BİRİ OYNADI MI (ARKADAŞLAR VE AİLE ÜYELERİ DAHİL)? - Cevap : Hayır Hesapta Sadece Ben oynadım

15 - Soru - BU HESABA ERİŞİMİNİ NASIL KAYBETTİĞİNE DAİR BİR FİKRİN VAR MI? - Cevap : Mail hesabıma bir link geldi tıkladım ve mailim çalındı erişemiyorum.

16 - Soru - OYUN İÇİ ALIŞVERİŞ BİRİMİ ALDIN MI (RP/VP/LORA VS.)? - Cevap : Evet

17 - Sorunun cevabı - Çıkan 8 Soruyada bunu yazıyoruz - bilmiyorum alışverişleri kendi kartımdan yapmadım

17-- Son soruda e postanızdaki kodları söyleyin diyor oraya: mailim çalındığı için söyleyemiyorum eğer erişebilseydim yazardım.

18 - Valorantı seçiyoruz

19 - Soru - AÇTIĞIN İLK AJAN HANGİSİYDİ? - Cevap : Reyna Veya Raze 2sinden birini yazın [tracker.gg den en çok oynadığı ajana bakabilirsiniz.]

20 - Soru - AÇTIĞIN İLK SİLAH UĞURU NEYDİ? - Cevap : Bilmiyorum

21 - Soru - RADYANİT PUANI KULLANARAK AÇTIĞIN İLK SİLAH KAPLAMASI NEYDİ? - Cevap : İlk baş satın alım geçmişinden kaç tl alım yaptı diye bakıyoruz eğer 100 tl ise battlepass 200 tl üstü alım ise vandaldır.

Bu kısım önemli exploranta girip envanterden oyunda ilk çıkan yükseltmeli silahlardan birini yazacağız (Örnek : Asil Vandal , Yağmacı Vandal , Ejder Vandal) Sadece 1 Tane yazmanız yeterli

Eğer battlepass olursa exploranttan battlepass lere giriyoruz https://valorantinfo.com sitesine aratıyoruz en eski battlepass i yazıyoruz.

22 - Soru - KONU - Cevap : Hesap Kurtarma

23 - Soru - AÇIKLAMA - Cevap : Hesabımdaki maili çaldılar erişemiyorum lütfen yardımcı olun iyi çalışmalar !

Ve Bileti gönderin

Bileti attıktan 1 gün sonra Yanıt Gelir ve Şifre değiştirme isteği geliyor.

Son düzenleme: zamparatyson (Değişiklikleri Gör)
    Sırala:
    Seviye 1

    Daha önce almıştım üç kez bu yöntemle

    bi tanesini geri almisti sahibi ikisi bende kalmıştı

    ama bunlar art arda olduydu ondan sonra ne kadar denediysem de olmadi


    Yönetici

    @enAI konudaki bilgiler işe yarar mı sence


    by MaviReiz

    Yorum yapmak için bir hesap oluşturun veya giriş yapın

    Topluluğumuzda yorum bırakabilmek ve gizli içerikleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

    Yeni Hesap Oluştur

    Community topluluğumuza ücretsiz olarak katılmak için hızlıca kayıt olun.

    Kayıt Ol

    Giriş Yap

    Zaten üye misiniz? Hesabınıza giriş yaparak hemen paylaşıma devam edin.

    Giriş Yap

    Benzer Konular

    Aynı Kategorideki Diğer Konular
    FeralN0X
    Zorunlu
    1 Yanıt
    219 İzlenme
    samedkls12
    samedkls12 11 saat
    altan
    Zorunlu
    6 Yanıt
    274 İzlenme
    altan
    altan 1 gün
    BATMAN
    Zorunlu
    0 Yanıt
    194 İzlenme
    BATMAN
    BATMAN 1 gün
    altan
    Zorunlu
    4 Yanıt
    61 İzlenme
    lorcy
    lorcy 1 gün
    altan
    Zorunlu
    3 Yanıt
    329 İzlenme
    Databoy
    Databoy 2 gün
    Hoş Geldiniz Giriş yaparak tüm özelliklere erişebilirsiniz.
    ×
    ×
    • Yeni Oluştur...
    Sohbet